ANKARA / POLATLI - Polatlı Huzurevi Özel Eğitim Meslek Okulu

Polatlı Huzurevi Özel Eğitim Meslek Okulu

ŞEHİTLİK MAH. YENİCE CAD. NO 28 POLATLI / ANKARA
Vizyon
Vizyon: HUZUREVİ ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU OLARAK VİZYONUMUZ: Öğrencilerimizin toplum içerisinde birey olabilme ve yaşamın zorlukları ile sağlıklı başa çıkabilme becerisini geliştiren; istekle, işbirliği ve örnek arkadaşlık duyguları ile çalışan öğretmenlerin eşliğinde, temiz ve düzenli bir ortamda, çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde , teknolojiyle bütünleşmiş, bilgiyi paylaşan öğrenciler yetiştirip, hayata olumlu insanlar olarak katılmalarını sağlamaktır.”
Misyon
Hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan 26 yaşından gün almamış bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını sağlamak,iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmak. Öğrencilerimizin yaşama en iyi biçimde hazırlanabilmeleri ve kişilik gelişimlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için; en uygun eğitim programını hazırlamak, var olan fiziksel mekanı eğitim programları doğrultusunda en verimli şekilde kullanmak, aileyi eğitimin ayrılmaz bir parçası haline getirmektir.
Doğal Gaz
201 ve 202 nolu şehir içi minibüsler okulumuz yakınından geçmektedir.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz taşıma yoluyla eğitime erişim kapsamında ücretsiz servis hizmetinden yararlanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde yer almakta olup il merkezine 74 km uzaklıktadır.